Nieuwsbrief: Update Corona

Beste leden,

Waar we al een beetje voor vreesden is jammer genoeg ook uitgekomen, de noodzakelijke verstrenging van de corona maatregelen treffen ook het verenigingsleven en sportclubs.

Alle georganiseerde vrijetijdsbestedingen boven de 12 jaar wordt stop gezet aldus de stad Vilvoorde. Hierdoor zijn ook wij genoodzaakt om voorlopig de deuren gesloten te houden.

Alle lessen worden met onmiddellijke ingang opgeschort zowel voor gehoorzaamheid als agility. De geplande overgangsproeven gehoorzaamheid van nu zaterdag worden hierdoor ook afgelast. 

Hoe lang deze verstrengde maatregelen van toepassing zullen zijn is moeilijk te voorspellen, zodra er meer nieuws is laten we het meteen weten. Hou het ondertussen veilig voor jou en je familie en probeer de raadgevingen over corona zo goed mogelijk op te volgen. Hoe consequenter we dit allemaal samen doen, hoe sneller we weer kunnen overschakelen op onze normale modus.

Zorg in afwachting voor voldoende beweging voor jezelf en je trouwe viervoeter. Een stevige herfstwandeling, een speelmoment tussen hond en baasje komt jullie beide ten goede.

Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag. 

Groetjes van,

Smart Dogs Team

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *