Nieuwsbrief: Update Corona oktober

Corona Update

Met de algemene verstrenging van de Corona maatregelen hebben we besloten om voorlopig weer op halve kracht te gaan werken om zo het aantal contacten te beperken.

Het mondmasker wordt verplicht voor iedereen op en rond onze terreinen (uitgezonder kinder -12 jaar)

Om een grote drukte te voorkomen hebben we besloten om de trainingen van de groepen wat te verdelen. Zo zullen we enkele groepen op dinsdag lesgeven en de andere groepen op vrijdag.

Hieronder een tabel wie wanneer verwacht wordt voor de lessen gehoorzaamheid:

DinsdagVrijdag
18:30JuniorsPuppy’s
19:00Groep AGroep B
20:00Groep C/D

Dinsdag 20 oktober verwelkomen we de Juniors en groep A. Vrijdag 23 oktober komen de puppy’s, alsook groep B en C aanbod.

De eerste les agility vat eveneens aan op dinsdag 20 oktober, voorlopig geen training meer op vrijdag.
Er zal op individuele basis gewerkt worden. Via de facebook groep ‘Smart Dogs – Agility’ zal gevraagd worden wie er aanwezig zal zijn in de les. https://www.facebook.com/groups/2293306190795811

 DinsdagVrijdag
18:30Beginners/
19:30Stuurgroep/
20:15Gevorderden/

Wie onder onze Smart Dogs – Agility’ nog geen lid is van deze FB groep, graag even een verzoekje versturen of een mail sturen naar [email protected] voor deelname aan de lessen. Indien u geen facebook heeft, laat dan zeker per mail weten wanneer u kan trainen.

Net zoals bij het winkelen, geldt bij ons ook dat de trainingen geen gezinsuitstap mogen zijn en dus worden enkel de geleiders met hun hond verwacht. 

Voor aanvang van de lessen vragen we, om aan te sluiten in een wachtrij en de minimum afstand van 1,5 meter ten alle tijde te respecteren. Uiteraard geldt deze regel ook op de terreinen. Bij de lessen gehoorzaamheid worden alle oefeningen aangelijnd uitgevoerd. Kegels, cavaleties, toestellen of andere voorwerpen worden door de leden niet aangeraakt.

Na afloop van de lessen verlaten we één voor één het terrein en de volgende groep betreed pas het terrein als de vorige groep weg is én pas na aangeven van een lesgever.

Ook al hadden we het graag anders gezien, we moeten jullie vragen om na afloop van de lessen en het korte plasje van de hond niet langer dan nodig te blijven rond hangen op de hondenschool.
Conform de richtlijnen is de kantine gesloten.

Het is moeilijk te voorspellen hoe lang we dit scenario moet aanhouden en welke maatregelen er eventueel nog zitten aan te komen. We houden jullie op de hoogte.

Als iedereen zijn steentje bijdraagt kunnen we het virus terugdringen.

Groetjes

Smart Dogs Team

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *