Gehoorzaamheid

Bezorgt het gedrag van je hond je soms de kriebels? Meestal is het gewoon een roep naar aandacht, eigenlijk wil hij jou alleen maar behagen, maar weten ongetrainde honden vaak niet hoe.

Een correcte gehoorzaamheidstraining waarin het basisgedrag aangeleerd wordt aan hond en baas, is dan ook onmisbaar voor elke hond. Samen dingen doen versterkt de band tussen hond en baas en vergroot het vertrouwen tussen beiden. Er zijn verschillende trainingstechnieken, maar positieve bekrachtiging is volgens de meeste hondentrainers de meest geschikte. In deze methode wordt goed gedrag beloond.

Bij Smart Dogs start je met de jongste hondjes in de puppy klas, indien je hond ouder is dan 6 maand start je in een beginners groep. Hier brengen we jou en je  hond de basis bij, steeds op een speelse en leuke manier. De beginners groepen (puppy, A en B) zijn een uitstekend begin voor elke discipline in de hondensport (agility, gehoorzaamheid, speuren, doggy dance, …).

Wil je graag verder in de gehoorzaamheid dan staan we je graag bij in  de gevorderde groepen (C en D) en eventueel voor de echte doordrijvers een wedstrijd groep.

Wij willen vooral dat zowel de hond als geleider een aangenaam en nuttige tijd samen kunnen doorbrengen. Onze ervaren en gebrevetteerde lesgevers staan je graag bij met raad en daad.

Wij hopen jou en je hond te mogen verwelkomen op onze club!

Informatie

Jong geleerd is oud gedaan. De jonge hondjes tot 6 maand starten in de puppygroep. Alle andere nieuwe honden starten in een beginners groep. De beginners groepen A en B zorgen voor een mooie basis. Nadien stroom je door naar de gevorderde groep C en D. Wie houdt van competitie kan aansluiten bij de wedstrijdgroep.

Instructeurs

Ons enthousiast team van instructeurs staat steeds ter beschikking om onze leden te begeleiden vanaf de eerste stapjes in de gehoorzaamheid bij de pups tot de gevorderde groepen.

Trainingsuren

  Vrijdag19u-21u

  • Puppyklas
  • Juniorklas

  .Dinsdag19u-21u

  • A-klas
  • B-klas:
  • C-klas
  • D-klas