Nieuwsbrief september 2020

Hervatting lessen 8 september

De eerste les na onze jaarlijkse zomer-stop begint een beetje moeizaam. Een aantal van onze lesgevers gehoorzaamheid kwamen terug van een welverdiende vakantie, maar jammer genoeg ook uit een rood gekleurde zone. Hierdoor geld voor hen een 14 daagse quarantaine periode. Vandaag 8 september gaan alle lessen door zoals gewoonlijk maar bij een grote opkomst kunnen we jammer genoeg de groepen niet kunnen opsplitsen. Vrijdag 11 september zullen er geen lessen gehoorzaamheid zijn, maar het linkse terrein zal gebruikt kunnen worden als losloopweide voor wie dit wenst. Dinsdag 15 september zullen de lessen doorgaan zoals ze zijn doorgegaan op 8/9.moet je net als vorige dinsdag dat je rekening moet houden dat we mogelijk niet gaan kunnen opsplitsen bij een grote opkomst. Vanaf vrijdag 18 september draaien op volle capaciteit, als Corona niet opnieuw de plannen in de war stuurt. We rekenen alvast op jullie begrip.

Bovenstaande regeling is enkel van toepassing voor de discipline gehoorzaamheid, Agility trainingen gaan door zoals gewoonlijk.

De overheid vraagt om een register bij te houden van alle deelnemers per les en deze 4 weken ter beschikking te houden. Tot nu toe noteerde wij wie er de afgelopen lessen aanwezig was. Voortaan zouden we willen vragen om jou aanwezigheid zelf te willen noteren alvorens het terrein te betreden. Op het tafeltje bij de ingangspoort ,waar eveneens de handgel staat, zal een document en balpen liggen. Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Overgangsproef gehoorzaamheid

Op vrijdag 25 september vindt de eerst volgende overgangsproef plaats. Iedereen die denkt dat hij of zij en zijn trouwe viervoeter er aan toe is mag zich inschrijven. Dit doe je door een mailtje te sturen naar het bekende adres [email protected] met vermelding van je naam, de naam van je hond en de groep waar je nu inzit. De puppies zijn hiervoor vrijgesteld aangezien zij automatisch overgaan op 6 maand. De junior groep loopt in principe tot 9 maand, wie slaagt in zijn overgangsproef gaat over naar groep B. Wie niet slaagt voor zijn 12 maand gaat automatisch door naar groep A.
Het regelement over de overgangen voor juniors en A groep naar groep B vind je hier.
Reglement voor overgang van groep B naar groep C vind je hier.

Steun ons

Door je online aankopen te doen via Trooper.be of door je aankopen bij Makro te doen kan jij onze club een steuntje in de rug geven. Ontdek hier hoe je dat doet.
We zijn je nu reeds dankbaar.

Hondeneten

Als hondenliefhebber wil je natuurlijk alleen maar het beste voor jouw hond! Een gezonde hond begint dan ook met een gezonde en uitgebalanceerde voeding. Meer info en de prijslijst vind je door hier te drukken.

Bestellingen gebeuren 1 maal per maand, uiterste bestel data zijn:
     – dinsdag 15/09
     – dinsdag 20/10

Vakantie-kiekjes van Smarties

Verlenging lidmaatschap

Door de GDPR wetgeving zijn we als vereniging verplicht om alle gegevens van vervallen leden te wissen. Daarom is het belangrijk dat je voor het vervallen van je lidmaatschap deze verlengt. Eén maand op voorhand krijg je automatich een herinneringsmail toegestuurd. Ga je hier niet tijdig op in worden je gegevens uit het systeem gehaald waardoor je ook geen mails meer zal ontvangen.

Je kan als je wenst online je lidmaatschap verlengen, of op de hondenschool zelf. In beide gevallen moeten we wel ter controle het gezondheidsboekje van jou hond checken.

Tot slot

We kijken er naar uit om iedereen weer te verwelkomen op onze club. Na een welverdiende vakantie kan iedereen er weer voluit voorgaan.

Groetjes van het hele

Smart Dogs Team

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *