Nieuwsbrief mei 2023

Voorwoord

In mei legt elke vogel een ei en wij leggen dan een nieuwe nieuwsbrief voor jou klaar. Een klein overzichtje van de komende activiteiten en een weetje over teken bij je hond.

Einde wekelijkse lesplanning

Na een positieve evaluatie kondigen we het einde aan van onze wekelijkse lesplanning met voorinschrijvingen aan. Deze was in het leven geroepen tijdens de corona pandemie.
Voortaan dus iets minder post in jullie elektronische brievenbus. We werken weer met vaste uren voor elke groep. Hieronder een overzicht van wanneer welke lessen doorgaan:

Dinsdag
Groep A: van 19u tot 19u30
Groep B: van 19u30 tot 20u15
Groep C: van 20u15 tot 21u

Vrijdag
Puppy’s: van 19u tot 19u30
Juniors: van 19u30 tot 20u00

Let op, voor de lessen agility blijft alles onveranderd

Lentewandeling met slierten

Op zondag 23 april, een zonnige lentedag, vond onze eerste ‘Lentewandeling’ met slierten plaats. De weersvoorpellingen waren niet veel belovend, maar de weergoden waren ons bijzonder goedgezind. Met een grote groep wandelaars maakten we een mooie tocht van 7,5 km door Houtem, Weerde en Eppegem. Na afloop een heerlijk drankje en uiteraard home made spaghetti om de vingers van af te likken. Dank aan alle deelnemers van deze activiteit en zeker ook aan onze sterrenkoks van dienst. Ook wie gebruikt maakte van onze afhaal-spaghettisaus een woord van dank.

Op onderstaande link vind je alvast de foto’s van deze geslaagde activiteit.

Sfeerbeelden Wandeling met slierten

Geen les op dinsdag 23 en vrijdag 26 mei

Zoals elk jaar geven onze buren, motorclub Free -Wings op 27 mei hun jaarlijks motortreffen op onze terreinen. Voor dit evenement moeten we tijdelijk onze omheining van onze terreinen verwijderen, hierdoor komen de lessen van dinsdag 23 en vrijdag 26 mei te vervallen.

Ontbijtmand voor vaderdag

Net als de voorgaande jaren bieden we ook dit jaar op vaderdag onze ontbijtmand aan. Dit op zondag 11 juni. Een leuke idee om papa extra in de watten te leggen of gewoon jezelf te verwennen. Communicatie over hoe jij jouw mand kan reserveren krijg je weldra te horen.

Sport en Spel

Graag nodigen we iedereen uit om op zondag 18 juni deel te nemen aan onze familiedag. Een dagje ‘sport en spel’ samen met je viervoeter. Om het helemaal gezellig te maken, steken we die dag de BBQ weer aan. Wat er precies gaat gebeuren en hoe je kan inschrijven laten we je weldra weten. Op onze website vind je de sfeerbeelden van vorig jaar.
Klik op deze link om een kijkje te nemen.

 

Jaarlijkse zomervakantie

Zoals elk jaar sluiten we in de zomervakantie even de deuren zodat iedereen rustig kan genieten van een deugddoende vakantie. Dit jaar liggen we van dinsdag 15 augustus t.e.m. vrijdag 1 september in onze hangmat onder een denkbeeldige palmboom.

Belgisch Kampioenschap gehoorzaamheid NVBK

Op zondag 15 oktober hebben we de eer om het Belgisch Kampioenschap gehoorzaamheid te mogen organiseren op onze terreinen. We willen iedereen graag uitnodigen om die dag een kijkje te komen nemen en kennis te maken met het wedstrijdgebeuren. De inkom is trouwens gratis. Wie graag de handen uit de mouwen wil steken die dag is welkom. Meer info volgt later.

Hondeneten

Als hondenliefhebber wil je natuurlijk alleen maar het beste voor jouw hond! Een gezonde hond begint dan ook met een gezonde en uitgebalanceerde voeding. Meer info en de prijslijst vind je door hier te drukken.

Bestellingen gebeuren 1 maal per maand, je kan bestellen via mail of via onze webshop

Teken,,,,eikes!

Vervolgens geven dierenartsen Kim en Greet een woordje uitleg over teken, de nachtmerrie voor elke hondeneigenaar

 

Steun ons

Het eerste lente zonnetje is in aantocht, voel jij het ook kriebelen om allerlei klusjes uit te voeren in huis of buiten in de tuin, enz…., heb jij hiervoor alle  benodigdheden in huis? Nog niet? Bestel het snel online, maar vergeet zeker niet langs Trooper te gaan! 😉

Door je online aankopen te doen via Trooper.be kan jij onze club een steuntje in de rug geven zonder dat het jou 1 cent kost. Ontdek hier hoe je dat doet.
We zijn je nu reeds dankbaar.

Tot slot

Na al deze boodschappen laat ik je nog enkel weten dat we later in het jaar nog een wandeling met een hapje en drankje organiseren met een los-loop-moment voor al onze viervoeters.
Een samenvatting van alle onze komende activiteiten vind je op onze online kalender 2023. Druk op deze link om direct een kijkje te nemen.

Groetjes van het hele

Smart Dogs Team

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *