Nieuwsbrief Juli 2020

Jaarlijkse Verlof

Zoals elk jaar sluiten we in de zomervakantie even de deuren zodat iedereen rustig kan genieten van een deugddoende vakantie. Dit jaar liggen we van dinsdag 18 augustus t.e.m. vrijdag 4 september in onze hangmat onder een denkbeeldige palmboom.
Op dinsdag 8 september staan we allemaal weer paraat met opgeladen batterijen en hopen we jullie allemaal weer te mogen begroeten.
We wensen iedereen alvast een fijne vakantie toe.

Overgangsproef gehoorzaamheid

Op vraag van een aantal leden zullen we op vrijdag 31 juli eveneens een overgangsproef inlassen. Iedereen die denkt dat hij en zijn trouwe viervoeter er aan toe is mag zich inschrijven. Dit doe je door een mailtje te sturen naar het bekende adres [email protected] met vermelding van je naam, de naam van je hond en de groep waar je nu inzit. De puppies zijn hiervoor vrijgesteld aangezien zij automatisch overgaan op 6 maand. De junior groep loopt in principe tot 9 maand, wie slaagt in zijn overgangsproef gaat over naar groep B. Wie niet slaagt voor zijn 12 maand gaat automatisch door naar groep A. 
Het regelement over de overgangen voor juniors en A groep naar groep B vind je hier
Reglement voor overgang van groep B naar groep C vind je hier.

Deze maand slaagde Mieke Janssens met Zora voor over te gaan naar groep B. 
Bernadette met Xerox en Katia met Nala stapten over van de pups naar de junior groep.
Een dikke proficiat aan allen.

Hervatting van normale trainingsdagen

Door de uitbraak van het Corona virus zagen we ons genoodzaakt om de hondenschool te sluiten. Met de versoepeling van de maatregelen konden we reeds gedeeltelijk opstarten. Zo draait de agility weer op volle toeren en ook groep C en D zijn weer twee maal per week aan het werk.

Vanaf dinsdag 14 juli starten de overige groepen (pups, juniors, groep A en B) weer met trainingen op dinsdag én vrijdag.

Vergeet niet dat er op dinsdag 21 juli, onze Nationale Feestdag geen les is.

Steun ons

Door je online aankopen te doen via Trooper.be of door je aankopen bij Makro te doen kan jij onze club een steuntje in de rug geven. Ontdek hier hoe je dat doet.
We zijn je nu reeds dankbaar.

Hondeneten

Als hondenliefhebber wil je natuurlijk alleen maar het beste voor jouw hond! Een gezonde hond begint dan ook met een gezonde en uitgebalanceerde voeding. Meer info en de prijslijst vind je door hier te drukken.

Bestellingen gebeuren 1 maal per maand, uiterste bestel data zijn:
     – dinsdag 14/07
     – dinsdag 11/08
     – dinsdag 15/09

Teken,,,,eikes!

Vervolgens geven dierenartsen Kim en Greet een woordje uitleg over teken, de nachtmerrie voor elke hondeneigenaar

Verlenging lidmaatschap

Door de GDPR wetgeving zijn we als vereniging verplicht om alle gegevens van vervallen leden te wissen. Daarom is het belangrijk dat je voor het vervallen van je lidmaatschap deze verlengt. Eén maand op voorhand krijg je automatich een herinneringsmail toegestuurd. Ga je hier niet tijdig op in worden je gegevens uit het systeem gehaald waardoor je ook geen mails meer zal ontvangen. 

Je kan als je wenst online je lidmaatschap verlengen, of op de hondenschool zelf. In beide gevallen moeten we wel ter controle het gezondheidsboekje van jou hond checken.

Tot slot

Tot slot wensen we jullie allemaal een fijne en veilige vakantie toe. Mocht je toevallig leuke vakantiefoto’s hebben van jou en je hond die je graag wil delen, stuur ze dan door naar ons en beland je zo misschien wel op onze website.

Zonnige groeten

Smart Dogs Team

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *