Nieuwsbrief december

Voorwoord

De laatste maand van het jaar gaat van start, de avonden worden langer en helaas ook kouder. Gelukkig blijven de meeste baasjes volharden om met veel warmte en liefde voor hun trouwe hond weer en wind te doorstaan. Dat jullie allemaal elke week zo talrijk aanwezig zijn verdient een applausje. Een bijzondere dank aan al onze vrijwillige medewerkers en lesgevers die wekelijks paraat staan voor al onze leden.

Kerst Surprise box

Het einde van het jaar komt inzicht, een tijd om samen door te brengen met familie en al wie ons dierbaar is. En daar hoort onze trouwe viervoeter zeker bij.

Hij/zij verdient ongetwijfeld dat beetje extra aandacht. Daarom stellen we je net als vorig jaar graag onze ‘Kerst Suprise box’ voor. Een doos vol lekkers voor je trouwe vriend, bestaande uit onder andere een origineel speeltje, ‘Woef’ magazine, een lichtgevende heroplaadbare LED halsband met USB (zelf op maat te knippen, onmisbaar in deze donkere tijden), een Smart Dogs notitieblok, een opbergdoosje voor onderweg, hondenshampoo, een Rodi worst, assortiment hondenkoekje, poepzakje, hondenpaté, …

Met de hulp van enkele sponsors kunnen we dit verrassingspakket aanbieden voor slechts 22€. De winkelwaarde van deze box mag je zeker verdubbelen. Let wel  de voorraad is beperkt en dus is het aan de snelle beslissers. Onze Kerst Surprisebox is vanaf vrijdag 10 december beschikbaar in onze kantine. Als alternatief kan eventueel ook via mail je bestelling plaatsen en via overschrijving betalen.

Kerst Verlof

De eindejaarsfeesten brengen we allemaal graag samen door met vrienden en familie. Om ook onze medewekers en lesgever hier de tijd voor te geven sluiten we even de deuren van 21 december tot en met vrijdag 31 december. Op dinsdag 4 januari starten groep A,B,C en Agility. Vrijdag 7 januari komen onze pups en juniors weer in actie.

Hondeneten

Als hondenliefhebber wil je natuurlijk alleen maar het beste voor jouw hond! Een gezonde hond begint dan ook met een gezonde en uitgebalanceerde voeding. Meer info en de prijslijst vind je door hier te drukken.

Bestellingen gebeuren 1 maal per maand, je kan bestellen via mail of via onze webshop,

Steun ons

Het einde van het jaar gaat doorgaans gepaard veel shoppen. Wist je dat je door online te shoppen onze hondenschool kosteloos kan sponseren?

Door je online aankopen te doen via Trooper.be of door je aankopen bij Makro te doen kan jij onze club een steuntje in de rug geven zonder dat het jou 1 cent kost. Ontdek hier hoe je dat doet.
We zijn je nu reeds dankbaar.

Tot slot

Net zoals we het einde van het jaar 2021 naderen, loopt deze nieuwsbrief ook op zijn laatste benen. We wens jullie allemaal fijne feestdagen en een voorspoedig 2022.

Groetjes van het hele

Smart Dogs Team

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *