Happy 2020

Het einde van het jaar komt in zicht, de feestdagen brengt iedereen graag door met zijn vrienden of familie. Daarom zal tijdens de kerstperiode de hondenschool gesloten zijn van dinsdag 24 december t.e.m. vrijdag 3 januari. De lessen hervatten op dinsdag 7 januari 2020.

Op vrijdag 10 januari nodigen we jullie graag allemaal uit op onze Nieuwjaars drink. We voorzien hapjes voor iedereen en alle leden krijgen een drankje aangeboden om het jaar mooi te starten.

Ook starten we begin volgend jaar met overgangsproeven voor de gehoorzaamheid, deze zullen één keer per maand plaats vinden. Meer uitleg hierover volgt de komen weken via mail. Als je jouw nieuwsgierigheid niet kan bedwingen kan je steeds eens polsen bij een van onze lesgevers.

Vergeet in het hele feestgedruis niet de nodige aandacht te schenken aan je viervoetige held. Let op voor vuurwerk. Als je het niet kan voorkomen probeer voor voldoende afleiding te zorgen, door bijvoorbeeld muziek of spel. Gedraag je zelf zo normaal mogelijk en voorkom het belonen van angstig gedrag.

Het hele Smart Dogs team wens iedereen prettige feestdagen toe, een goede gezondheid voor jou, je familie en uiteraard ook voor je trouwe viervoeter.

Smart Dogs Team

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *