Nieuwsbrief mei 2022

Nieuwsbrief

Voorwoord

In mei legt elke vogel een ei, en wij leggen dan een nieuwe nieuwsbrief voor jou klaar. Een klein overzichtje van de komende activiteiten en een weetje over teken bij je hond.

Ontbijtmand voor vaderdag

Net als de voorgaande jaren bieden we ook dit jaar op vaderdag onze ontbijtmand aan. En dit op zondag 12 juni. Een leuke idee om papa extra in de watten te leggen of gewoon jezelf te verwennen. Communicatie over hoe jij jouw mand kan reserveren krijg je weldra te horen.

Geen les op 24 en 27 mei

Zoals elk jaar geven onze buren, motorclub Free-Wings op 28 mei hun jaarlijks motortreffen op onze terreinen. Voor dit evenement moeten we tijdelijk onze omheining van onze terreinen verwijderen, hierdoor komen de lessen van dinsdag 24 en vrijdag 27 mei te vervallen.

Sport en Spel

Graag nodigen we iedereen uit om op zondag 3 juli deel te nemen aan onze familiedag. Een dagje ‘sport en spel’ samen met je viervoeter. En om het helemaal gezellig te maken steken we die dag ook de BBQ weer aan. Door Corona is het reeds 2 jaar geleden dat we dit nog konden inrichten. Wat er precies gaat gebeuren en hoe je kan inschrijven laten we je weldra weten. Hieronder alvast enkele sfeerbeelden van de laatste editie in 2019.

Hondeneten

Als hondenliefhebber wil je natuurlijk alleen maar het beste voor jouw hond! Een gezonde hond begint dan ook met een gezonde en uitgebalanceerde voeding. Meer info en de prijslijst vind je door hier te drukken.

Bestellingen gebeuren 1 maal per maand, je kan bestellen via mail of via onze webshop

 

Teken,,,,eikes!

Vervolgens geven dierenartsen Kim en Greet een woordje uitleg over teken, de nachtmerrie voor elke hondeneigenaar

Steun ons

Het eerste lente zonnetje is in aantocht, voel jij het ook kriebelen om allerlei klusjes uit te voeren in huis of buiten in de tuin, enz…., heb jij hiervoor alle  benodigdheden in huis? Nog niet? Bestel het snel online, maar vergeet zeker niet langs Trooper te gaan! 😉

Door je online aankopen te doen via Trooper.be of door je aankopen bij Makro te doen kan jij onze club een steuntje in de rug geven zonder dat het jou 1 cent kost. Ontdek hier hoe je dat doet.
We zijn je nu reeds dankbaar.

Nieuwe Hondenpoep vuilbakjes

De opmerkzame baasjes van gehoorzaamheid hebben het misschien al opgemerkt. Een nieuwe hondenpoep vuilbakje tussen beide terreinen van de gehoorzaamheid. Zo kan je makkelijk de sporen wissen van een mogelijk ongelukje op het terrein. Geen paniek, Agility leden ook voor jullie is er een exemplaar in productie. Alvast een dikke merrie aan onze handige Harry. 

 

Tot slot

Na al deze boodschappen laat ik je nog enkel weten dat we later in het jaar nog een wandeling met een hapje en drankje organiseren met een los-loop-moment voor al onze viervoeters.

Groetjes van het hele

Smart Dogs Team

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *