Nieuwsbrief augustus 2023

Beste leden,

Even ter herinnering, zoals elk jaar sluiten we in de zomervakantie even de deuren zodat iedereen rustig kan genieten van een deugddoende vakantie. Dit jaar liggen we van dinsdag 15 augustus t.e.m. vrijdag 1 september in onze hangmat onder een denkbeeldige palmboom.
Op dinsdag 5 september starten groep A, B en C. Onze pups en juniors vliegen erin vanaf vrijdag 8 september.

Buiten onze wekelijkse trainingen staan er nog enkele extra’s op onze kalender die je alvast in je agenda kan noteren.

Zo organinseren we dit jaar het Belgisch Kampioenschap Gehoorzaamheid NVBK op zondag 15 oktober. We nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen. De inkom is trouwens gratis.
Wil je graag een handje helpen bij de opbouw of tijdens het kampioenschap zelf als drankopdiener, bediening eetstandje, koffie/soep of als opruimer, dan horen we het graag.

Op zaterdag 2 december richten we voor de eerste maal een kwis in. The  place to be is de parochiezaal in Eppegem. We hebben gekozen voor een recreative kwis waar iedereen zijn gading in zal vinden. Professor Barabas en Gobelijn zijn dus niet van de partij.

Verder willen we net als vorig jaar een herfstwandeling organiseren in de omgeving van onze vertrouwde hondenschool. De datum en route liggen nog niet vast.

Meer info over al deze activiteiten krijgen jullie de komende maanden zeker nog in jullie mailbox, maar zo kan je alvast een plaatsje reserveren in je agenda.

We wensen iedereen alvast een fijne vakantie toe.

Groetjes,

Smart Dogs Team

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *