Nieuwsbrief april 2024

Beste leden,

In deze nieuwsbrief vind je een kleine update van wat je de komende maanden mag verwachten aan extra activiteiten op onze hondenschool.

Op zondag 21 april organiseren we onze eerste wandeling van dit jaar, nl de lentewandeling. We komen allemaal samen  om10 uur op onze club en vertrekken in groep om 10u15. Voor de jongste honden hebben we een kleiner parcours van 1,5 km uitgestippeld. Alle andere honden mogen rekenen op een tochtje van bijna 7 km door de groene omgeving van Houtem. Na de wandeling bieden we alle baasje een heerlijke hamburger aan. Wil je graag een dubbele portie, dan kan je dit aangeven op het inschrijvingsformulier dat je online kan vinden door hier te drukken.

Inschrijven en betalen kan in onze  kantine t.e.m. vrijdag 12 april.

De wandeling staat open voor leden en niet-leden, dus alle familieleden en vrienden zijn meer dan welkom.

De volgende activiteit op zondag 9 juni is speciaal om alle papa’s te vieren, onze jaarlijkse ontbijtmanden voor Vaderdag, of gewoon om je familie en jezelf te verwennen. We houden jullie op de hoogte zodra de inschrijvingen opengaan.

Vervolgens beleven we onze jaarlijkse clubdag op zondag 23 juni: een sportief dagje vol plezier voor hond en baas. Ook hier meer info zodra de inschrijvingen opengaan.

Op zondag 4 augustus organiseren we een wedstrijd gehoorzaamheid voor alle wedstrijdspelers uit ons verbond NVBK. Kom zeker even een kijkje nemen en ontdek tot wat sommige honden in staat zijn. De toegang is gratis en er is de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nuttigen.

Alle bollebozen uit onze vereniging en daarbuiten kunnen hun hartje ophalen op zaterdag 30 november op onze jaarlijkse kwis. We richten ons vooral op de doorsnee recreanten, iedereen komt  aanbod.

Hieronder onze activiteiten kalender waar je ook onze vaste sluitingsdagen op vindt.

Datum

Activiteiten

Dinsdag 2 januari

Club gesloten (kerstvakantie)

Vrijdag 5 januari

Club gesloten (kerstvakantie)

Zondag 21 april

Lentewandelig

Dinsdag  21 mei

Club gesloten (Motortreffen)

Vrijdag 24 mei

Club gesloten (Motortreffen)

Zondag 9 juni

Ontbijtmanden vaderdag

Zondag 23 juni

Sport en Spel

Zondag 4 augustus

Wedstrijd gehoorzaamheid

Dinsdag 20 augustus t.e.m.

Jaarlijks verlof

Vrijdag 6 september

Zondag ?? oktober

Herfstwandeling

Zaterdag  30 november

Kwisavond

Dinsdag 24 december t.e.m.

Club gesloten (kerstvakantie)

Vrijdag 3  januari

Zoals velen onder jullie al weten bieden we ook hondeneten aan via onze club. Tot voor kort deden we dit uitsluitend met Opti-Live van Versele-Laga. Maar sinds begin dit jaar bieden we ook een ook evenwaardig alternatief aan:  Canex, dit aan een uiterst voordeligere en betaalbare prijs. Bestellen kan in de kantine bij Sabine of  via  onze webshop. Daar vind je tevens ons hele aanbod. Druk hier alvast om een kijkje te gaan nemen.

Shop je regelmatig online dan kan je onze vereniging kosteloos steunen door jouw online bestelling te plaatsen via “TROOPER”

TROOPER

Shop jij af en toe online? Doe het dan voortaan via Trooper!

Zo steun je ons zonder dat het jou iets kost!

Hoe werkt dat?

  1. Ga naar https://trooper.be/smartdogs
  2. Selecteer je webshop
  3. Doe je aankoop

Voila je hebt zonet een percentje voor onze club verdient zonder dat het jou iets kost!

START NU

Oeps….. vergeten langs de Trooperwebsite te gaan?

Download dan de Trooperbot, wanneer je op een Trooper webshop terechtkomt laat hij dit even weten, zo vergeet je het nooit meer!

TROOPERBOT

Vragen of hulp nodig? Contacteer ons gerust!

We hopen jullie te kunnen verleiden tot een of meerdere van onze activiteiten. Anders zien we jullie graag volgende week in onze lessen.

Groetjes,

Smart Dogs Team

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *