Eindejaars geschenkbox

Naar het voorbeeld van de ontbijtmanden die we aanboden voor vaderdag willen we met de feestdagen geschenkpakketten aanbieden. Eén voor je trouwe viervoeter of een aperitiefmand voor wie je nauw aan het hart ligt. 

De Surprise hondenbox bestaat uit een trainigstasje dat je op de heup draagt en snoepjes, poepzakjes en kleine persoonlijke spulletjes kan in opbergen zoals autosleutels. Verder bevat de supricebox een speeltje voor jouw hond, een exemplaar van het hondenmagazine ‘Woef’, 2 flesjes hondenschampo, poepjzakjes, een kortingsbon voor een gepersonaliseerde leiband van Kimani en nog vele andere lekkere tussendoortjes.

De aperitiefmand kan een leuke attentie zijn om elkaar tijdens deze donkere conrona-kerst tijden te verwennen met allerlei lekkers. Wil je de graag iemand anders verrassen met onze aperitiefmand, dan brengen we deze gratis aan huis in een straal van 20 km rond onze club. 
Bestellen kan tot zondag 20 december, levering of ophalen van 23 december t.e.m. 31 december.

Bestellen kan je doen via onze  nieuwe webshop of druk op onderstaande afbeeldingen om rechtstreeks te kunnen bestellen. De surprixe hondenbox kost 18 €, de aperitief manden start vanaf 25€. Bij bestelling gelieve in het commentaarveld je voorkeur voor ophaling of levering te vermelden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *